dinsdag, 19 november 2019

Informatie Opvragen?

Bent u geïnteresseerd naar de mogelijkheden?

 CONTACT

Bel me terug

Faro Scene Software

FARO scene software wordt gebruikt om de Scans te viewen, 3D metingen uit te voeren, exports te maken en analyses uit te voeren. Daarnaast kunnen scans aan elkaar gekoppeld en georiënteerdworden om een goede interfacing met CAD modellen te waarborgen. Steeds meer CAD systemen bieden mogelijkheden om puntenwolken te importeren. Het blijft echter specialistenwerk om te beoordelen of modelleren vereist is en welke werkwijze daarbij het meest effectief is. FARO Scene biedt vele functionaliteiten voor de scanprofessional zoals automatische objectherkenning, scanregistratie, exports naar CAD systemen, filtering, slicing en meshing. De ontwikkelingen gaan snel en derhalve raden wij u aan contact op te nemen met uw specifieke vragen.

Faro Scene LT software

De Faro scee lt software is een Free viewer waarmee bestaande FARO-scans en werkomgevingen kunnen worden bekeken en geanalyseerd. Daarnaast kunnen eenvoudige metingen worden verricht en het is mogelijk om CAD-modellen te importeren in VRML-formaat om deze te vergelijken met de scanpunten.

Faro Webshare

Beheren en toegankelijk maken van grote hoeveelheden scans via internet/intranet. Faro webshare biedt de mogelijkheid voor centrale toegang via intranet zodat iedere betrokkene visueel de informatie kan raadplegen en de resultaten kan inzien en basale metingen kan verrichten.

Faro Focus 3D-S120 | Faro LS880 HE80 | Faro Software | Webshare