3D puntenwolk

Puntenwolken zijn vaak grote bestanden die lastig te interpreteren zijn voor niet ingewijden. Het hieruit destilleren van een 3D CAD model wordt ondersteund met een slimme software tool en vooral onze ervaring. We denken met u mee en kiezen afhankelijk van de vraag en omvang een passende, efficiënte workflow om de puntenwolk (point cloud) om te zetten in het gewenste 3D CAD BIM model.

3d puntenwolk laten maken

software om puntenwolk te maken

Mocht u toch zelf met de puntenwolk op locatie aan de slag willen gaan dan bieden wij u daarin ook ondersteuning bij projecten en hebben wij de juiste mensen die u hierin kunnen ondersteunen.

Een geweldige nieuwe mogelijkheid om het scanmodel beschikbaar te maken is het gebruik van de Webshare. Een ‘Google Streetview’  versie van het model is met behulp van een beveiligde verbinding via het inlogportaal in de cloud bereikbaar voor collega’s of leveranciers. In deze omgeving kan gemeten worden, algemene labels met hyperlinks naar documenten geplaatst worden en de nodige informatie uitgewisseld worden.

Klik hier voor een 3D puntenwolk DEMO.

3D puntenwolk veilig in de cloud bij 3DLS

Heeft u een puntenwolk liever niet in de cloud dan is bijvoorbeeld een Webshare To Go een zeer mooie optie. Het scanmodel staat dan lokaal op uw computer of in uw netwerk. Software installeren is niet nodig. Voor een demo of voor het maken van een afspraak. Neem contact met ons op.

3d scanning software als webshare 3DLS Webshare Cloud,