3D scancursus bij 3DLS

Met de gratis verkrijgbare viewersoftware kunt u de scans bekijken, inmeten en exporten maken in verschillende formaten. Als u de data effectief wilt leren gebruiken, raden wij u één van onderstaande trainingen aan. Realiseert u zich echter dat het scannen en de daarbij behorende verwerking steeds meer een eigen discipline is geworden. Dit doe je er niet bij, daarvoor zijn de investeringen in hard- en software en vooral het ontwikkelen/onderhouden van routine te groot geworden.
Leer hoe u point clouse kunt gebruiken tijdens onze cursus 3D-scannen

Puntenwolken:

Omdat wij regelmatig vragen kregen over de viewersoftware, hebben wij een training ontwikkeld om het maximale uit uw scangegevens te halen. Na de beginnerstraining van een dagdeel ben je in staat slim en effectief met de data om te gaan en exports te maken voor CAD-omgevingen. Gebruik scanner: Heeft u een scanner aangeschaft maar heeft u geen ervaring met het voorbereiden van een scanproject of het verwerken van de scans tot een model? Ook voor deze vragen kunt u bij ons terecht in de vorm van een training voor beginners/gevorderden of telefonische ondersteuning.

Modelleren met puntenwolken:

Puntenwolken zijn groot en moeilijk te lezen voor niet-ingewijden. Met ervaring en de juiste tools helpen wij u op weg met het creëren van de juiste en efficiënte workflow.

Reverse engineering:

Elk fysiek model kan opnieuw worden ontworpen of gedupliceerd voor enige verandering of voor inspectie door digitalisering / scannen met behulp van een 3D laserscanner. U kunt ook 3D-modellen maken voor technische tekeningen. Door een bestaand ontwerp zorgvuldig te analyseren, kun je de componenten en de relatie tot elkaar identificeren. Door dit te doen is het mogelijk om een hoger abstractieniveau te verkrijgen ten opzichte van het oorspronkelijke ontwerp.

plan een 3D-scancursus en neem contact met ons op voor meer informatie.