Opleiding

Met de gratis beschikbare viewersoftware kunt u de scans bekijken, meten en exporteren in verschillende formaten. Als u wilt leren om de gegevens effectief te gebruiken, raden we een van de onderstaande trainingen aan. Besef je echter dat scannen en bijbehorende verwerking steeds meer een eigen discipline zijn geworden. Je voegt dit niet toe, de investeringen in hardware en software en vooral de ontwikkeling / onderhoud van routine zijn daarvoor te groot geworden.

  • Gebruik puntenwolken: omdat we regelmatig vragen over de viewersoftware hebben ontvangen, hebben we een training ontwikkeld om het maximale uit uw scangegevens te halen. Na de beginnerstraining van een deel van de dag kunt u de gegevens slim en effectief verwerken en exporteren naar CAD-omgevingen.
  • Gebruik van scanner: Hebt u een scanner gekocht maar hebt u geen ervaring met het voorbereiden van een scanproject of het verwerken van de scans in een model? U kunt ook bij ons terecht voor deze vragen in de vorm van een training voor beginners / gevorderde gebruikers of telefonische ondersteuning.
  • Modelleren met puntenwolken: puntenwolken zijn groot en moeilijk leesbaar voor niet-ingewijden. Met ervaring en de juiste tools helpen we u op weg met het creëren van de juiste en efficiënte workflow.

Maak nu een afspraak voor een training.

training in omgaan met 3d scanner en puntenwolk maken