3DLS Webshare software in de cloud

webshare software bij 3dls in de cloudDe 360 graden panoramafoto scan met onderliggende pointclouds zijn interessant voor veel engineers. Omdat niet iedereen beschikt over geschikte  hard- en software bestaat de mogelijkheid om de informatie via internet visueel te delen in de vorm van de faro scene webshare cloud software. Laptop, tablet, telefoon bieden allen toegang tot de webshare zolang er maar een internet verbinding is. Uiteraard wordt de informatie vertrouwelijk opgeslagen en is alleen toegankelijk via de juiste login gegevens.

 

 

Onze Webshare is overal toegankelijk

Deze cloud based oplossing is ideaal om met uw klanten of collega’s over de hele wereld te communiceren. Het gaat echter nog enkele stappen verder door:

  • Google-Streetview benadering van uw fabriek / gebouw
  • Visuele hyperlinks naar gerelateerde tekeningen / documenten
  • Gebieden te markeren of tekstlabels met aanduidingen op de panoramafoto aan te geven.

Klik hier voor onze 3DLS webshare cloud omgeving.

Meer weten over Webshare software? Maak een afspraak

Graag geven onze adviseurs u een demo van de mogelijkheden die er zijn met Faro scene webshare cloud solution. Leer werken met elkaar in teamverband dankzij veilige cloudopslag. Ook geven we bij 3DLS trainingen hoe u en uw partners het beste kunnen halen voor uw project uit deze slimme data tool. Maak gauw een afspraak via onze website of laat u terugbellen door de ‘bel mij terug’ formulier in te vullen.