3D scan van een gebouw met de 3D scanner

Met Faro als huisleverancier zijn we inmiddels bij de 5e generatie laserscanner aangeland met een unieke combinatie van snelheid, nauwkeurigheid en resolutie in de scans. De compacte en lichtgewicht scanners zijn als handbagage in het vliegtuig mee te nemen en stellen ons daardoor in staat om tegen lage kosten wereldwijd onze 3DLS diensten te verlenen. Maar naast de mobiele terrestrial scan kunnen we tegenwoordig ook Object Scanning voor producten (hoge nauwkeurigheid) aanbieden evenals Drone Mapping voor het in kaart brengen van grotere sites en infrastructurele projecten. En dat is natuurlijk mooi nieuws!

Bekijk met deze link een DEMO van een 3D scan!

 

 

 

Hoe werkt de scanner?

Via onderstaande video is goed te zien hoe de scanner te werk gaat. De mobiele laser scanner is ontworpen voor snelle en nauwkeurige in- en outdoor 3D metingen dankzij zijn kleine afmeting, niet hoge gewicht en uitgebreid scanbereik. De Focus3D biedt zelfs in uitdagende omgevingen realistische en detailgetrouwe HDR scanresultaten. Het laat vooral goed zien hoe de Faro focus 3D Scanner goed om kan gaan met mechanische ruimtes.

Faro Focus Premium 3D scanner overal inzetbaar

Dankzij de compacte afmetingen en lichtgewicht, is de faro laser scanner ideaal om mee te nemen in het vliegtuig en voor gebruik op iedere locatie. Zodoende zijn onze diensten overal ter wereld inzetbaar. Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak dan een afspraak met de 3DLS experts en voor meer info over prijzen. Lees meer over hoe wij met software tot een 3D puntenwolk komen en deze toewijzen aan een BIM model. Wij zoeken altijd nieuwe opdrachten om ons uit te dagen en u te verrassen met kwaliteit tegen een scherpe prijs. U kunt zich ook laten terugbellen via het terugbel formulier. Bij een opdracht sturen we u graag onze algemene voorwaarden toe.