3D toepassingen bij Infra projecten

Ook het scannen van wegen en terreinen is ons niet onbekend. Onder meer bij de herinrichting van een stadscentrum waarvan een groot deel door ons is ingemeten om inzichtelijk te maken wat de effecten zijn voor de bewoners en winkeliers. Door het meescannen van een aantal vaste grondslag punten is het gehele model in het RD stelsel geplaatst. Daarnaast hebben we ook Golfbanen in kaart gebracht voor renovatie en landschapsarchitectuur.

Infra herinrichting van een stadscentrum

3d infra scan

3d scanning services voor infrastructuren

 

 

 

Voordelen van 3D scanning

De Faro Focus Premium laser scanners van 3DLS zijn de perfecte oplossing voor elke taak in 3D-laserscanning, ze leveren uitstekend bereik en uitstekende snelheid met hoge kwaliteit beeldmateriaal. Met een laserscanner kunnen wij op hoge snelheid metingen accurate verrichten. Dit doet de scanner door op hoge snelheid duizenden punten per seconde te scannen. De scanner verbindt deze punten vervolgens in een 3D puntenwolk tot een realistische en accurate opname van de werkelijkheid. Het grootste voordeel is dat uw data bezit die zeer waardevol is, maar toch relatief met weinig moeite en tegen lage kosten heeft verkregen. Wij bezitten een mobiele compacte scanner die nagenoeg overal toepasbaar is.

 

Laserscanning in 3D bij infra projecten

Wij kunnen ons goed voorstellen dat vooral bij grote infra projecten de wens is om omgevingsfactoren goed in kaart te brengen en waarbij de afstanden nauwkeurig gemeten worden, die vervolgens altijd en overal toegankelijk zijn voor de organisaties en professionals die deze 3d infra data nodig hebben. Onze scandata kunnen wij veilig in de cloud opslaan via Faro Webshare, zodat de scan data eenvoudig te delen is met alle betrokkenen. Wilt u graag een demo? Maak dan een afspraak met team van 3DLS.