3D scanning fabriek

3d scan laten maken

‘Layouts en ontruimingsplannen zijn decennia oud en een actueel 3D model van de Fabriek is wishfull thinking’.

Dat is het beeld dat we regelmatig aantreffen bij onze klanten. In fabriekshallen van de industrie worden regelmatig machines en installaties aangepast of bijgebouwd. Niet zelden worden daarbij ook bouwkundige aanpassingen doorgevoerd. Het onderhouden van de bijbehorende tekeningen heeft vaak een lage prioriteit.

Een 3D scan van uw fabriek laten maken

Middels 3D scanning met onze Faro scanner brengen wij uw fabriek snel in kaart CAD tekeningen /3D-modellen up to date. Om u te ontzorgen bieden we aan om het beheer van onderstaande tekeningen en CAD modellen bij ons onder te brengen:

  • Fabrieks-layout 2D-3D
  • Ontruimingsplattegrond
  • Gebouwbeheer (BIM)
  • Procesinrichting

Via deze link kunt u een DEMO fabriek bekijken.

3D scannen opent nieuwe deuren

De verschillende 3D technieken en ontwikkelen gaan razendsnel. Ook op het gebied van 360 graden scanning komen niet producten op de markt die het steeds beter mogelijk maken om een object, omgevingen, fabrieken en onderdelen in hoge kwaliteit en beter in 3D vast te leggen. Zo is het ook mogelijk dat wij 3D reverse engineering toepassen op een bestaand product door het ontwerp na te tekenen in 3D en de zo ook de benodigde materialen te adviseren om het na te maken.

Maak een afspraak voor uw eigen scan

Wat uw wensen van een scanopdracht mogen zijn, ons team van 3D scan experts neemt graag direct de mogelijkheden met u door. Maak daarin gauw een afspraak voor een kennismaking met onze specialisten.