3D fabriek met 3D scan laten maken

3d scan laten maken

‘Layouts en ontruimingsplannen zijn decennia oud en een actueel 3D model van de Fabriek is wishfull thinking’.

Dat is het beeld dat we regelmatig aantreffen bij onze klanten. In fabriekshallen van de industrie worden regelmatig machines en installaties aangepast of bijgebouwd. Niet zelden worden daarbij ook bouwkundige aanpassingen doorgevoerd. Het onderhouden van de bijbehorende tekeningen heeft vaak een lage prioriteit.

Een 3D scan van uw fabriek laten maken

Middels 3D scanning met onze Nieuwste Faro Focus Premium!

Faro Focus Premium scanner brengen wij uw fabriek snel in kaart CAD tekeningen /3D-modellen up to date. Om u te ontzorgen bieden we aan om het beheer van onderstaande tekeningen en CAD modellen bij ons onder te brengen:

  • Fabrieks-layout 2D-3D
  • Ontruimingsplattegrond
  • Gebouwbeheer (BIM)
  • Procesinrichting

Via deze link kunt u een een digitaal DEMO fabriek bekijken.

3D scannen opent nieuwe deuren

De verschillende 3D technieken en ontwikkelen gaan razendsnel. Ook op het gebied van het 360 graden scanning komen niet producten op de markt die het steeds beter mogelijk maken om een object, omgevingen, fabrieken en onderdelen in hoge kwaliteit en beter in 3D vast te leggen. Zo is het ook mogelijk dat wij 3D reverse engineering toepassen op een bestaand product door het ontwerp na te tekenen naar een 3D model en de zo ook benodigde materialen te adviseren om het na te maken – dan wel voor het printen van een object.

Maak een afspraak voor uw eigen scan

Wat uw wensen van een scanopdracht mogen zijn, ons team van 3D scan experts neemt graag direct de mogelijkheden met u door. Maak gauw een afspraak voor een kennismaking.