3D scan maken van schepen

Van 3D scannen is bekent dat het ontzettend veel voordelen biedt. Ook in de scheepvaart passen we onze kennis en apparatuur toe. Of het nu gaat om aanpassingen aan de romp, de schroef, technische ruimtes of scheepsinterieur, overal ter wereld brengen we schepen voor onze klanten in kaart.  Van China tot aan de Canarische eilanden zijn flexibiliteit, snelheid en nauwkeurigheid doorslaggevend bij het scannen van het object. Laat een 3D schip scan maken bij 3DLS met behulp van onze geavanceerde Faro Focus Premium 3D scanner!

3d schip scan laten maken

van schepen in 3D. Afhankelijk van de klantvraag worden de scans vertaald in een 3D CAD model  of andere bruikbare meetinformatie.

3d scan laten maken van een scheepsschroef aandrijving en beweging

Een 3D scan laten maken? Neem contact op voor meer informatie

Met een compacte, lichtgewicht scanner als handbagage kan deze mee in het vliegtuig en daardoor kunnen we tegen lage kosten wereldwijd onze 3DLS services verlenen. Lees hier meer over onze Faro Focus Premium 3d scanner.

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden voor het scannen van een schip of ander vaartuig? Neem contact met ons op via het contactformulier voor het maken van een afspraak of bel ons voor het vragen van demo. Bekijk hier voorbeelden van het opgeleverd werk bij 3DLS. De algemene voorwaarden van 3D scannen sturen wij u op bij aanvragen van een voorstel.