Maak een 3D scan van uw gebouw

3DLS is gespecialiseerd in het 3D inmeten van gebouwen en installaties voor diverse branches. Hiervoor maken wij gebruik van de 5e generatie moderne Faro Focus 3D Premium laserscanner. Deze scanner meet zeer nauwkeurig en in een hoge resolutie wat ons waardevolle data geeft. Deze data is belangrijk om verbouwingen en renovaties op de juist wijze in te calculeren. Een nauwkeurige meting in de bouw levert zodoende dus geld op. Doordat wij gebouwen snel, efficiënt en nauwkeurig kunnen scannen kan een 3D scan van een gebouw bijdragen aan;

3d scanmodel grolsch veste fc twente

  • Kwalitatief en veilige bouwconstructies
  • Deadlines worden eerder gehaald dankzij minder meetfouten
  • Het maken of bestellen van de juiste passende onderdelen
  • Het eindresultaat is digitaal al te zien
  • Hoge klanttevredenheid

 

 

 

 

 

Waarom een 3D scan van een gebouw maken?

Doordat we gebouwen en complexe installaties (vooral in de industrie sector) met een 3D scan nauwkeurig kunnen meten, kunnen wij meetfouten uitsluiten. En door onze jarenlange ervaring en hoogwaardig meetapparatuur kunnen wij dat heel snel doen. Een scanopdracht kunnen wij, afhankelijk van de hoeveelheid uitvoeren binnen een uren tot enkele uren. Een 3D laserscanner schiet razendsnel duizenden metingen tegelijk en maakt van elke reflectie een punt. Al deze punten samen vormen een 3D puntenwolk.

De data uit deze metingen kunnen ook de basis vormen van een BIM model en het kan in de cloud of ofline worden opgeslagen. in de cloud via onze webshare softwaretool. U ziet direct online wat de 3D scanner heeft vastgelegd en u kunt achteraf maten meten, notities en hyperlinks toevoegen en belangrijke zaken markeren wanneer u maar wilt.

Gebruik de nieuwste 3D scanapparatuur van 3DLS als basis van uw project en maak direct een afspraak.